Nieuws

Team voor verandering

Tijdens de vergadering van 23 november hebben de leden van GroenLinks Almelo de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. 

 

Lees verder

Gebruik van de Leemslagenplas

Samen met de Minimapartij heeft GroenLinks een voorstel ingediend over het gebruik van de Leemslagenplas. Sinds januari van dit jaar wordt de Leemslagenplas verhuurd aan de gebroeders Niemeijer, die de plas als vis- en duikvijver gebruiken. Dit was ook de oorspronkelijke opzet.

Lees verder

Perspectief bieden

De laatste begroting van deze raadsperiode is behandeld. Voor de vierde keer staan er bezuinigingen in. Dit is een flinke aanslag op de stad en de inwoners. Veel mensen ondervinden hiervan wel de gevolgen. Omdat we onder toezicht staan van de provincie hebben we weinig ruimte om hier wat aan te doen. GroenLinks heeft verschillende ideeën over wat er moet gebeuren.

Lees verder

Een toegankelijke stad voor iedereen

Almelose A (voor stadhuis Almelo bewerkt)

Tijdens de vergadering van de gemeenteraad heeft GroenLinks samen met D66, de ChristenUnie en de Minimapartij een voorstel ingediend over de toegankelijkheid van de stad. Iedereen moet zich welkom voelen in onze gemeente.

Lees verder

De natuur heeft onze hulp nodig

In heel Nederland zijn op zaterdag 4 november activiteiten in het kader van de Natuurwerkdag. Almelo kent meerdere mooie gebieden met natuur in alle soorten en maten, waaronder bos, parken, vijvers en rivieren. In zulke gebieden kunnen enthousiaste natuurliefhebbers op de Natuurwerkdag hun handen uit de mouwen steken. Scouting Het Twentse Ros vraagt hulp van vrijwilligers bij het onderhoud van een bosperceel bij het clubgebouw.
 
Lees verder

Hans Buitenweg gekozen tot lijsttrekker

Tijdens de ledenvergadering is Hans Buitenweg unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. “Ik ben blij dat ik nog vier jaar door mag gaan. Wij blijven bouwen aan een eerlijk en duurzaam Almelo,” zegt Buitenweg. “Daar sta ik dan ook voor: een groene stad waar ook voldoende zorg is voor de lagere inkomensgroepen.”

 

Lees verder

Pagina's