Nieuws

Nu écht aan de slag voor een toegankelijke stad

Almelo scoort slecht op het gebied van toegankelijkheid voor gehandicapten. Dat is het resultaat van de verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente op initiatief van campagne Nederland Onbeperkt en Ongehinderd.  In de uitzending van Kassa was te zien dat mensen in een rolstoel op allerlei obstakels stuiten, zoals drempels in de straat en krappe draaideuren. Dit is iets wat volgens ons anders moet. We moeten nu écht aan de slag om van Almelo een stad te maken waar iedereen terecht kan. 

Lees verder

In 85 minuten naar Groningen!

Voor spoorlijnen zijn er momenteel twee plannen: een directe verbinding met de stad Groningen en elektrificatie van het stuk spoorlijn tussen Almelo en Mariënberg.

Lees verder

Team voor verandering

Tijdens de vergadering van 23 november hebben de leden van GroenLinks Almelo de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. 

 

Lees verder

Gebruik van de Leemslagenplas

Samen met de Minimapartij heeft GroenLinks een voorstel ingediend over het gebruik van de Leemslagenplas. Sinds januari van dit jaar wordt de Leemslagenplas verhuurd aan de gebroeders Niemeijer, die de plas als vis- en duikvijver gebruiken. Dit was ook de oorspronkelijke opzet.

Lees verder

Pagina's