Nieuws

Hans Buitenweg gekozen tot lijsttrekker

Tijdens de ledenvergadering is Hans Buitenweg unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. “Ik ben blij dat ik nog vier jaar door mag gaan. Wij blijven bouwen aan een eerlijk en duurzaam Almelo,” zegt Buitenweg. “Daar sta ik dan ook voor: een groene stad waar ook voldoende zorg is voor de lagere inkomensgroepen.”

 

Lees verder

Hoe staat het ervoor met de stad?

De burgemeester heeft vorige week tijdens de vergadering gesproken over de perspectiefnota. Hier wordt ingegaan op hoe het ervoor staat met de stad. In de gemeente gaat veel goed. Almelo is een sociale gemeente met een mooie binnenstad. Ook zijn veel vrijwilligers actief bij verschillende organisaties en initiatieven. Bewoners beoordelen de stad al jarenlang stabiel.

Lees verder

GroenLinks Almelo stemt tegen verkoop aandelen Twence

GroenLinks Almelo heeft een ander standpunt dan de meerderheid van de gemeenteraad als het aankomt op het aandelenpakket van Twence. Wij gaan voor behoud van de aandelen, onder meer omdat Twence een bijdrage levert aan de energietransitie. 

 
 
Lees verder

Linda Voortman komt naar Almelo

Linda Voortman Tweede Kamerlid van GroenLinks komt zondagmiddag 12 maart 2017 op bezoek bij GroenLinks Almelo. Zij zal van 14:00 tot 15:30 uur, in het campagnepand (Grotestraat 133), ons informeren en vragen beantwoorden over het thema 'In Nederland zorgen we voor elkaar'.

Pagina's