Afscheid bestuursleden Jurgen Tip en Marinus Trommel

GroenLinks Almelo is een klein, maar niet onbelangrijk clubje met vaak goede ideeën en goede daden. Een politieke club waar het gaat om de mens en het milieu. Over het algemeen een club van bescheiden mensen. Jullie zijn ook bescheiden mensen welke zich hebben ingezet voor een ideaal. Een ideaal gebaseerd op een duurzame groene toekomst. Dat hebben jullie beide gedaan als bestuurslid. Marinus heeft dat ook gedaan als raadslid en Jurgen als raadsvolger. 

 

Ons archief is niet zo groot dat ik kan nazien hoe lang jullie dit hebben gedaan. Jullie hebben dit altijd gedaan met enthousiasme en veel energie. Hoeveel jaar het precies is geweest is niet zo belangrijk, dat het jullie dit hebben gedaan wel.  Voor beide is er een tijd gekomen om met dit bestuurswerk te stoppen. Dat respecteren we, maar we vinden het wel jammer.

Gelukkig zijn er nog andere uitdagingen in het leven en daar vinden jullie vast je eigen weg in. Rest mij jullie namens alle leden van GroenLinks in Almelo te bedanken voor jullie inzet. Grote cadeau's die zijn er niet. Het wordt een bescheiden presentje, dat past jullie vast beter. Voor jullie beide een boekenbon zodat jullie kunnen een boek kunnen uitzoeken wat bij jullie past.

Bedankt voor alles, het gaat jullie goed en hopelijk nog lang in goede gezondheid. En we hopen jullie nog vaak te ontmoeten in ons GroenLinks café!